Välj rätt värmekamera

Handla Digitalt erbjuder bra värmekamera för dig som vill se klart i absolut mörker, dimma, snörök och så vidare. Det är ypperligt för dig som är jägare, utomhusentusiast eller om du har ett yrke som säkerhetspersonal, räddningspersonal, polis och militär. Dessa enheter är i första hand avsedda för att användas professionellt, men har på senare år börja kosta allt mindre, samtidigt som prestandan förbättrats mycket, vilket gjort dem tillgängliga för en bredare grupp människor. Handladigitalt är Sveriges största leverantör av FLIR värmekameror för övervakning, jakt, eftersök och för friluftsmänniskor. Skaffa dig en egen redan idag!

Beställ hos Handla Digitalt

Handla Digitalt har funnits sedan 2005 och finns i Umeå. Just nu finner du ca 4000 artiklar hos dem och de har Sveriges bredaste sortiment av värmekameror och:

  • Kikare
  • Kikarsikten
  • Nattkikare
  • Tubkikare

Dessutom har de bra priser, det är enkelt att beställa och enkelt att få hem. Beställ innan klockan 15 på en vardag och dina produkter skickas samma dag! De har även en enhetlig frakt samt att det är säker betalning som gäller.

Användning av värmekamera

Här kan du läsa en artikel på SVD om hur en värmekamera kommer till användning på ett bra sätt. En häst som flydde, då raketer skrämde honom letas efter med hjälp av en värmekamera. En värmekamera är ypperlig att söka efter djur med, då den reagerar på värme. Andra användningsområden är att hitta ”energitjuvar” i hemmet. Man kan alltså med hjälp av en värmekamera lokalisera vart värmen läcker ut och på så vis göra något åt saken. Ytterligare användning är det när Brandmän använder dem för att se genom rök och hitta personer eller dolda ställen där det brinner. En värmekamera är bra till mycket!

3 Jun 2015