Sälja på Amazon - så gör du

För bara några år sedan var e-handel inte alls lika stort som försäljning i butiker. De som ville köpa något ville helst kunna känna och klämma först. Idag ser det helt annorlunda ut och shopping på nätet blomstrar. Du som säljer saker kan dra nytta av detta, men det gäller att vara smart så man når ut till så många potentiella kunder som möjligt. 

Ett sätt att nå ut är genom att sälja via Amazon som är den absolut största säljplattformen i världen. Du kan på egen hand lansera dina produkter där och se till att dina kunder ser det du vill sälja. Men hur gör man? Vi tipsar.

Använd proffsen!

Även om det är fullt möjligt att på egen hand skapa ett konto, lägga upp produkterna och sedan börja göra reklam så är det svårt att nå ut till rätt personer. Det är otroligt många som vill sälja och om du har konkurrenter som även de syns på Amazon så gäller det att jobba smart för att kunderna ska köpa dina saker och inte konkurrenterna. Så vårt tips är att besöka https://byllagency.se/ som är ett företag som specialiserat sig på att lansera företag på Amazon.

Med deras hjälp kommer du att få ett försprång som du inte får på egen hand och alla eventuella hinder och problem löser de åt dig. Byllagency är den företagslänk vi vill tipsa om och vi är rätt säkra på att du kommer att bli nöjd med deras resultat också.

4 Nov 2022