Trivas på kontoret är viktigt

Att då och då hitta på saker tillsammans, som t ex kick-off och ”after work” på puben, är trevligt och skapar bra stämning, men vad som är viktigt är att den dagliga arbetsmiljön är så bra som möjligt. Har du en ledig lokal i Nacka som du tänkt omvandla till ett kontor, då är det bra att inreda det så att det bidrar till välmående, inspiration och kreativitet.

Inred kontoret på ett bra sätt

Hur bra man trivs på sin arbetsplats kan ha att göra mycket med hur själva miljön ser ut. Det är bra att satsa på färg, detaljer, bra ljus och annat så att det blir ett bra helhetsintryck.

Det är bra att inreda med färg på olika sätt, det kan vara att du målar om hela kontoret men det är inte ett måste. Det kan räcka med inredningsdetaljer, kontorsmöbler och textilier i färg för att pigga upp tillvaron. Ett annat sätt att liva upp kontoret det är att använda sig av växter. Textilier av olika slag är även det inte fel att ha. Det minskar buller runtomkring dig och lyfter stämningen i rummet.

Det är bra att välja rätt typ av lampor och lysrör till lokalen. Dåliga eller billiga ljuskällor kan skapa flimmer som leder till att det skapar stress i kontoret. Det finns stora vinster i att kolla över ljuset. Det skapar en bättre arbetsmiljö som leder till friskare personal och ökad produktivitet.

 

 

 

 

 

28 Jun 2018