Stadsbudsservice – den genuina flyttfirman i Stockholm

Om du någon gång i livet har flyttat och det på egen hand, så vet du att det kan vara jobbigt, det tar tid, du måste ha vänner som ställer upp och hjälper dig osv. Kanske det gör att du drar dig för att flytta, trots att du hittat ett drömboende? Låt inte en flytt hindra dig från dina drömmar, utan se till att istället anlita Stadsbudsservice i Stockholm. De är en flyttfirma som har många års erfarenhet av både flytt och tungtransport. Hos dem kan du få helhetslösningar för både bohag och kontor oavsett vilken storlek de har. Du kan få packningsråd och låna kartonger, eller välja att de packar åt dig innan de flyttar allt till det nya stället. Dessutom kan de erbjuda dig en flyttstädning i samband med att de hjälper dig med flytten.

Genuina helhetslösningar

Stadsbudsservice i Stockholm kan bland annat erbjuda dig:

  • Bohagsflytt
  • Kontorsflytt
  • Tung hantering
  • Flyttstädning

Utöver tjänster kring flytt och städning kan Stadsbudsservice även erbjuda budkörning inom Stockholm. Du kan anlita dem för att köra enstaka möbler, eller delar av ditt bohag. Om du i samband med din flytt vill göra dig av med en massa saker och slänga dem så kan du även få hjälp med detta. Stadsbudsservice hämtar upp det du vill kasta och kör det till tippen åt dig.

Bohag 2010 – bestämmelser

Stadsbudsservice följer Bohag 2010 som är allmänna flyttbestämmelser för konsumenter. Enligt en artikel på SVD så är det viktigt att anlita en flyttfirma i Stockholm som följer dessa bestämmelser, för att undvika att hamna i en tvist. Dessa bestämmelser har tagits fram mellan Konsumentverket och flyttbranschen. Artikeln ger dig även andra bra tips att tänka på när du anlitar en flyttfirma till att flytta ditt bohag, så att det flyter på smidigt utan några problem

3 Mar 2015