Söker du personal?

Att hitta rätt person till rätt position är ibland ganska krångligt. Man ska först och främst skapa en annons utifrån det man har behov av och sedan ska man ta emot ansökningarna. Sedan ska det sållas bland alla dem för att välja ut de som verkar ha rätt förutsättningar för att klara arbetsuppgifterna, rätt utbildning och som också samtidigt verkar passa in i den befintliga arbetsgruppen. Detta är en sak som tar tid och energi från din kärnverksamhet. 

Använd dig av tjänster som hjälper dig

För att slippa allt detta kan man vända sig till företag som kan hjälpa till med rekrytering av personal. Capto HR är ett rekryteringsföretag i Uppsala som har alla de verktyg som behövs för att placera rätt kandidat för jobbet på rätt plats. De har fokus just på HR och det är också där de är absolut starkast. De kan dock hjälpa till med annan personal, då de som söker jobb genom dem ofta har flera kompetenser än bara HR. 

Head hunting

Har du ett behov av personal med väldigt specifika egenskaper så kan Capto HR alltid hjälpa till. De jobbar med uppsökande verksamhet och letar aktivt efter just det du behöver. I deras databas finns det samtidigt många kandidater som ni tillsammans kan titta på. Det är ett mycket smidigt sätt att anskaffa personal på och det blir väldigt kostnadseffektivt. Vi kan rekommendera detta företag för alla som söker kontorspersonal. Du kommer säkerligen bli nöjd med din nyanställde! 

21 Jul 2018