Rent och snyggt på kontoret

Ett rent och snyggt kontor ger ett bra intryck. När man tar emot besökare, oavsett om det är kunder eller potentiella investerare, så kan ett stökigt och smutsigt kontor vara väldigt avskräckande. Idag har vi kollat in ett företag som utför företagsstäd i Uppsala. De heter Klockrent och kan utföra kontorsstädning och fönsterputs i hela Stockholmsområdet. Alla priser är individuella och sätts efter att ni kommit överens om vilken omfattning städningen ska ha och därför kan vi inte ge exakta priser för kontorsstädning. Det vi däremot kan berätta om är vad som erbjuds:

  • Samtliga rum: Dammsugning, våttorkning av golv. Tömning av sopor. Putsning av speglar. Samtliga fria ytor dammtorkas. Möbler, fönsterbräden, lister, tavlor m.m dammas. 
  • Köksytor: Allt utom att ta hand om er disk!
  • Toalett: Rengöring av golv, kakel, toalettstol samt speglar handfat och kranar. Sopor töms. 

Dessa punkter ingår i deras standardavtal men kan alltid kompletteras vid behov. Med Klockrent företagsstädning kan du få en komplett samarbetspartner som även sköter påfyllning av kontorsmaterial, inköp av kaffe och annat. Kontakta dem för ett möte idag för att se hur de kan tillgodose just era behov. 

Nöjd kund-garanti

En av de saker som gör att vi anser att just Klockrent är ett företag värt att anlita är deras garantier. Du som anlitat dem kan alltid komma med åsikter om hur jobbet blivit utfört. Har du klagomål kommer de tillbaka inom 48 timmar och åtgärdar det som brustit. Det visar att de tar sitt jobb på allvar. 

28 Dec 2018