Företag som städar

När det kommer till intressanta länkar till företag så är det bra att alltid ha länkar till städfirmor i Stockholm. Städning är något som tar mycket tid i anspråk, och det är inte alltid det roligaste som man kan sysselsätta sig med heller. Nu för tiden är det dock väldigt vanligt att anlita en städfirma, till vardagsstädning likväl som flyttstädning eller andra typer av städuppdrag. Förr var det vanligt att städfirmor fokuserade att städa hos andra företagare, men nu är det som sagt lika många privatpersoner som anlitar städfirma i Stockholm och andra delar av landet.

Städenergi – Städar det mesta

I Stockholm hittar du Städenergi. De är ett städföretag som kan anlitas av både privatpersoner och företag. De erbjuder hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer.

Få hjälp med flyttstädningen

Att flytta tar en hel del tid i anspråk. Det är mycket som ska klaffa när det är dags att flytta. Oavsett om du flyttar själv, eller anlitar en flyttfirma, kan det även vara skönt att låta städningen lejas ut. På stadenergi.se kan du boka din egen flyttstädning. En flyttstädning av Städenergi innebär:

  • Du får en städning av personal med kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka = Du kommer garanterat igenom besiktningen av bostaden
  • Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • Du betalar ingen framkörningsavgift
  • Du får nöjd kundgaranti – om besiktningen mot förmodan inte går igenom, så städar de om

Boka in en flyttstädning från Städenergi och fokusera på andra saker själv.

21 May 2015