En bilfirma att rekommendera!

Du vet säkert att det går att gå ut på olika sajter när det är dags att leta efter en ny bil ( eller en bättre begagnad), så som Bytbil.com eller kanske Bilweb.se. Det finns även  Blocket och så vidare. Vet du däremot att många bilhandlare, som säljer helt nya bilar, även säljer begagnade? Jonsson Bil är en sådan bilfirma och du kan hitta dem på alla ovan nämnda sajter, men de har även en egen hemsida, finns på Facebook, samt att du kan besöka deras bilhall som ligger i Örebro. Om du vill ha en helt ny, eller en begagnad bil, så hjälper de dig gärna med det.

Övrig service

Jonsson bil säljer inte bara nya och begagnade bilar, de har även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Så om du redan har en Peugeot eller köper en av Jonsson Bil, så kan du få årlig service hos dem. Dessutom kan du skaffa Peugeot-kortet och dela upp betalningen om du så önskar samt att om du har behov av att låna en bil medan din bil är på service, så kan du få hjälp med det till bra villkor.

Jonsson Bil har även ett reservdelar, både original och annat till bra priser.

Så du ser, detta är be bra bilfirma och Jonsson Bil är en bilhandlare som vi vill rekommendera, både när du ska köpa bil, ny eller begagnad eller om du behöver service eller annat.

7 Oct 2015