De bästa barnvagnarna på Pyret & Snäckan

Befinner du dig i barnvagnsdjungeln? Det utbud av barnvagnar som finns idag är enormt och såväl kvalitet som priser varierar kraftigt. Hur ska man veta vilken vagn som blir bäst för de behov man har? Vilken barnvagn tycker man är snyggast? Vilken prisklass funkar för ens babybudget? Det finns en hel del att ta ställning till och valet är inte enkelt. Man vill såklart att ens barnvagnsköp ska vara lyckat och att man ska få lägga vantarna på en barnvagn som fungerar både praktiskt och estetiskt under gärna några år framöver.

Först är det bra att sålla ut alla barnvagnar som inte är aktuella. Ska man till exempel köpa en smidig resevagn åt en tvååring så kan man direkt sålla bort alla duo- och kombivagnar som är anpassade för det lilla spädbarnet - åtminstone till att börja med. En duo- eller kombivagn kommer med flera insatser och kostar i regel mer än en enkel sulky. Men även barnvagnar av sulkyslag kan variera en hel del i pris, från några hundralappar till flera tusen kronor.

Barnvagnsmode

När man ska få barn är intresset för babysaker nytt, men för många blir det snabbt ett stort intresse. Man vill köpa de finaste sakerna till sitt barn, och man vill såklart att kvaliteten ska vara hög. Barnvagnen är för många den allra dyraste investeringen till barnet, det finns barnvagnar som kostar upp mot 12-13 000 kronor. Dessa barnvagnar har förstås ett mycket dtarkt andrahandsvärde så sköter man den väl kan man lätt få halva summan tillbaka när vagnen inte längre används.

Det finns såklart en hel del finfina barnvagnar även i snällare prisklasser. Svenska barnvagnar av märken som BRIO, Emmaljunga och Kronan är populära här och håller hög standard av internationella mått. Köper man en svenskproducerad barnvagn så brukar man kunna vila tryggt i att man köpt något kvalitetssäkert.

Titta in i barnbutiken Pyret & Snäckan för att botanisera bland ett stort och kvalitetsinriktat sortiment av barnvagnar.

26 Aug 2015