Att skapa en grund i din investeringsportfölj

Här är bloggen som ger dig de bästa länkarna till olika företag. Detta inlägg handlar om hur du som professionell investerare eller du som precis börjat med detta kan göra alternativa investeringar inom fastigheter. Svenska Investeringsgruppen är ett företag som har en ambition att tillhandahålla fastighetsinvesteringar för alla kategorier och genom att satsa på denna typ av investering så får du en bra grund till en bra investeringsportfölj. Om du är nyfiken på SIG, och deras fastigheter så kan du kika på Vimeo och se filmer. Svenska Investeringsgruppen finns även på Facebook. Att investera i fastigheter är ett smidigt sätt att skapa intäkter och kapitaltillväxt på. Vill du läsa mer om företaget SIG, så finns alla deras bakgrundsuppgifter på Allabolag.se.

Svenska Investeringsgruppen

  • Svenska Investeringsgruppen identifierar de främsta investeringsmöjligheterna över hela världen och ser till att dessa blir tillgängliga för alla
  • Med SIG gör du en trygg investering som ger dig mycket bättre avkastning än banken, men det är lägre risk än börsen
  • SIG har förmedlat fastigheter i USA och Spanien för över en kvarts miljon under de senaste åren
  • SIG driver egna fastigheter i Sverige och i USA
  • SIG äger vårdfastigheter
  • SIG bygger villor i Norge

Genom att göra en direktinvestering i fastigheter så får du en bättre avkastning än vad din bank ger, men du tar mindre chanser och risker än om du investerar på börsen. Med SIG kan du följa 4 enkla steg, svårare än så är det inte att investera.

16 May 2015