Smart med kontorshotell

Något som blir allt mer populärt och växer sig allt större, det är detta med kontorshotell. Det finns i Sverige så väl som i andra länder. Det finns många fördelar att använda ett kontorshotell istället för att hyra egna lokaler eller hyra en hel fastighet. Om du behöver kontorshotell i Stockholm till exempel så kan du hitta det via Kontorshotellsgruppen. Du kan hyra ett eller flera rum, det finns alternativ som passar alla sorters företag. 

Smidig lösning

Det är flexibelt med kontorshotell eftersom att det går att hyra ett enda rum, om du är ensam företagare så väl som det går hyra flera rum om du har företag med anställda. Det finns ofta kontorsrum i olika storlekar att välja mellan på ett kontorshotell. Sedan är en annan fördel ofta det att det brukar vara flexibla kontraktstider, vilket innebär att du kan hitta en lokal för en kortare tidsperiod och ofta kan flytta in och ut med kort varsel.

Få tillgång till olika saker

Ofta är det så att på ett kontorshotell så går det att få tillgång till saker att dela gemensamt med andra som även de hyr kontorsrum. Det kan vara internet, konferensrum, kontorsmöbler, posthantering och reception. Då delar man det med andra företag, så att det blir billigare för alla. Sedan, en annan fördel med att hyra in dig på ett sådant här ställe är att du får sociala kontakter med andra företagare. Särskilt bra är det för dig som är egenföretagare. Du slipper då känna dig ensam. 

29 jul 2020